Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Najchlpatejší muž sveta je sexsymbol: Ženy sa mu hádžu do postele!

Larry Gomez si tvár strihá každé dva týždne
Larry Gomez si tvár strihá každé dva týždne (Zdroj: Westley Hargrave)

LOS ANGELES - Američanovi Larry Gomezovi (35) vynieslo titul najchlpatejšieho muža na svete jeho zriedkavé ochorenie zvané hypetrichóza alebo ľudovo povedané vlkodlačí syndróm. Po tom, čo vystupoval v bláznivej cirkusovej šou, skúsil šťastie v Hollywoode a vyšlo mu to. Ženy sa mu do postele len tak tlačia.

Vlčí muž, ako pre prezývajú kamaráti aj fanúšikovia, sa teší veľkej obľube a pre ženy je doslova magnetom. Larry, ktorého telo a tvár pokrývajú husté čierne chlpy, sa vyjadril, že väčšina z nich tomu nemôže najprv uveriť a majú chuť sa ho dotknúť.

"Koľko som mal priateliek? Najmenej 35. Ženy očakávajú, že budem mužnejší, silnejší, pretože som zarastený. Niektoré z nich ma dokonca prenasledovali," hrdí sa svojimi úlovkami Larry, ktorý si strihá tvár nožnicami každé dva týždne.

"Rastú po celej mojej tvári, dokonca aj na očných viečkach. Ruky mám chlpatejšie ako nohy," vysvetľuje vlčí muž, ktorého dvaja súrodenci a aj bratranci trpia rovnakým syndrómom.

"Pre moju sestru Jamie Mariu je to ťažšie. Má len 20 rokov. Ak vyzeráte takto, musíte byť veľmi silný," dodáva chlapík, ktorý sa so svojím ochorením už zmieril a dokázal z neho vyťažiť maximum. V Hollywoode pripravuje svoju vlastnú reality šou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu