Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Tučná žena mala strach zo smrti, za pol roka schudla 70 kíl!

Tabby Shawová pred a po
Tabby Shawová pred a po (Zdroj: Caters)

LONDÝN - Britka Tabby Shawová (40) už v desiatich rokoch vážila vyše 63 kíl a kvôli prejedeniu a pôrodu dvoch detí sa jej hmotnosť postupne vyšplhala až na 130! Choroba v rodine ju však natoľko vystrašila, že za šesť mesiacov úplne zmenila svoj život a výrazne schudla.

"Ak máte s váhou problém vlastne odjakživa, zvyknete si na to a neriešite, ako vyzeráte," hovorí Britka."Mužom som sa aj tak vždy páčila, tak som sa tým nezaoberala," dodáva.

Sladkosti teda s chuťou konzumovala vo veľkých porciách pokojne trikrát denne po každom hlavnom jedle. Potom však prišla rana v podobe závažnej diagnózy manžela. Cukrovka nakoniec aj ju donútila zamyslieť sa zásadne nad životosprávou rodiny, aby sa z ich dcér Mary (17) a Ester (15) nestali predčasne siroty.

"Vezmite si, že manželovi cukrovku našli už v 40 rokoch, ja som mala iba o rok menej. Tým, ako sme sa stravovali, som k nej mala tiež veľmi blízko," vysvetľuje Tabby.

V prvom rade zrušila prehnané nedeľné obedy a celé svoje chudnutie naštartovala osvedčenou cambridžskou diétou, teda pila dva proteínové nápoje, ktoré doplnila jedným bežným jedlom.

"Nasadila som radikálne stravovanie. Stále pečiem svoje obľúbené mäso, len ako prílohu robím viac zeleniny a sebe dávam naozaj len malé porcie," objasňuje Tabby. "Nikdy mi ani nenapadlo, že by moja váha mohla ísť tak rýchlo dole. Preto moje posolstvo pre všetkých, ktorí sa snažia schudnúť a myslia si, že to nejde, je: Ide to!"

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu