Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mercedes dokázal nemožné: Vyrobil "neviditeľné" auto!

Auto získalo dokonalé mimikry Zobraziť galériu (2)
Auto získalo dokonalé mimikry (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Budúcnosť automobilového priemyslu spočíva predovšetkým vo vývoji alternatívnych motorov, ktoré sú šetrné k životnému prostrediu. Aby sa však dostali do povedomia verejnosti, treba urobiť aj čosi viac. O mimoriadne originálnu prezentáciu sa postaral Mercedes, ktorý zaujímavým spôsobom propaguje svoju vodíkovú technológiu F-CELL s nulovými emisiami. Vďaka nej sú ich autá (takmer) neviditeľné.

"Keď chcel Mercedes spropagovať svoje vozidlo na ​​nový palivový článok, neumiestnil ho celému svetu priamo na očiach, spoločnosť sa rozhodla urobiť auto neviditeľným," znie v popise pod videom na portáli YouTube.

Zámer spoločnosti sa vydaril vďaka technikom, ktorí na jednu stranu auta namontovali kameru a na druhú povrch posiaty LED diódami, premietajúcimi obraz.

Mercedes dokázal nemožné: Vyrobil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Takto upravený Mercedes vyvolal spočiatku na uliciach rozruch a prekvapení okoloidúci zostávali stáť s otvorenými ústami, nakoniec však skončil ako zdroj milej zábavy pre ľudí všetkých vekových kategórií.

O reklame sa pochvaľne vyjadrujú aj diváci v komentároch a považujú ju za vydarenú. Za päť dní si ju pozrelo už päť miliónov užívateľov.

Neviditeľný pre životné prostredie, F-CELL s nulovými emisiami

Neviditeľný Mercedes

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu