Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Test nepriestrelnej vesty: Šialenec sa strelil do brucha!

Rana mužovi vyrazila dych
Rana mužovi vyrazila dych (Zdroj: youtube, )

USA - Bláznivý experimentátor zo Spojených štátov nedávno predviedol, čo by sa so zbraňou nikdy nemalo robiť. Natočil totiž na video, ako na sebe testuje svoju nepriestrelnú vestu. Pištoľ s 10 mm hlavňou si namieril rovno na brucho a vystrelil.

Len málokomu by napadlo testovať nepriestrelnosť vesty na vlastnom tele, a ešte menej ľudí by ten šialený nápad zrealizovalo. Zavalitý Američan, ktorého video sa začalo na internete šíriť minulý piatok, chcel ale zrejme za každú cenu predviesť, aké kvalitné je jeho "brnenie".

O svojom diabolskom pláne, pri ktorom porušil pravidlá bezpečnosti zaobchádzania so zbraňou, ale zrejme nebol sám stopercentne presvedčený. "Snažím sa nájsť odvahu," zaznelo po chvíľke ticha z jeho úst. Nakoniec ju predsa len našiel, obrátil hlaveň proti sebe, zapichol ju do oblasti žalúdka a stlačil spúšť.

Zo spŕšky vulgarizmov je zrejmé, že síce prežil, ale spôsobil si ohromnú bolesť. Nemohol dokonca ani chytiť dych. Nakoniec z nepriestrelnej vesty vytiahol guľku a ukázal, že má na sebe najlepšie americké "brnenie" vystužené panelom práve v oblasti brucha. Táto prídavná súčasť podľa jeho slov dáva nositeľovi vesty druhú šancu.

Nie je síce známe, či Američan na videu neutrpel nejaké vnútorné zranenia, isté ale je, že sa pri svojom experimente našťastie nepostrelil.

Streľba do brucha

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu