Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Ľudská guľa: Tučný muž s 227 kilami je širší ako vyšší!

Rob miluje sladké a nevie sa ho vzdať
Rob miluje sladké a nevie sa ho vzdať (Zdroj: wales news service)

BRIDGENT - Brit Rob Gillett (25), ktorý váži neuveriteľných 227 kíl, je zriedkavým príkladom človeka, ktorý je širší ako vyšší. Hoci mladík meria iba 160 cm, obvod jeho pásu má 198 cm. A zatiaľ čo odborníci stanovili zdravý BMI index do 25 bodov, obrovský muž to dotiahol na 86. Ak neschudne, lekári mu predpovedajú dokonca smrť.

Rob do seba každý deň tlačil plnené šišky, čokoládu, sušienky či koláčiky a zapíjal to litrami šumivých nápojov. Nečudo, že jeho príjem sa vyšplhal až na 7000 kalórií.

"Nepáči sa mi, čo vidím v zrkadle, ale keď zbadám jedlo, potrebujem jesť. A jesť, jesť, jesť. Nefajčím - mojou závislosťou sú bublinkové nápoje a sladkosti," úprimne sa priznal nešťastný mladík, ktorý by chcel veľmi schudnúť.

Rob nemá žiadnu priateľku a jeho spoločenský život tiež za veľa nestojí. Chcel by sa preto konečne vojsť do módnych šiat, byť normálny chalan a stretávať sa s priateľmi. V tom mu má pomôcť aj zhadzovanie kíl v televíznej šou, do ktorej sa zapojil.

K dispozícii síce nie sú žiadne štatistické údaje o ľuďoch, ktorí majú väčší obvod pása ako výšku, ale profesor David Haslam z Národného fóra pre obezitu uviedol, že ide o extrémne zriedkavý prípad. Podľa neho je pás najhoršia partia pre ukladanie tuku a ak mladík so sebou rýchlo niečo neurobí, skráti si život o 20 až 30 rokov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu