Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Unikátne FOTO: Tin zachytil smejúceho sa vtáka!

Krahuľa vyzerá, že sa smeje Zobraziť galériu (2)
Krahuľa vyzerá, že sa smeje (Zdroj: booshben.com)

LOS ANGELES - Profesionálni fotografi majú výnimočné zamestnanie. Najmä tí, ktorí sa živia fotografovaním divokej prírody. Tin Man Lee prešiel v Olympijskom národnom parku v štáte Washington mnoho kilometrov, aby mohol nafotiť niekoľko druhov vtákov v ich prirodzenom prostredí. A o snímkach, ktoré vytvoril, sa mu ani nesnívalo.

"Na začiatku jari prilieta do Washingtonu veľké množstvo krahúľ snežných za potravou. Dostať sa na miesto nebolo ľahké; v silnom pobrežnom vetre, cez piesok a vysokú trávu som musel prejsť osem kilometrov," uviedol Tin Man Lee z kalifornského Los Angeles .

Američan dokonca raz aj spadol. "Približoval som sa k sove, ale stúpil som na zhnitý strom a zlomil sa podo mnou konár. Vzhľadom k tomu, že som niesol na chrbte výbavu, tak som sa musel snažiť padať dopredu na kolená a nie na zadok. Bolelo to, ale za tú fotku to stálo. Myslím si, že vták vtedy zíval. Na fotke to ale vyzerá tak, že sa smeje," dodal Lee.

Unikátne FOTO: Tin zachytil
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: booshben.com)

Olympijský národný park sa rozpína ​​na viac ako 100 kilometroch štvorcových a ide o najväčší kus pobrežia, ktoré zostalo v USA úplne zachované vo svojej pôvodnej podobe. Nachádza sa tam preto veľké množstvo rastlín a živočíchov typických len pre túto oblasť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu