Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Znetvorený mladík prezradil: Takto som prišiel o polovicu hlavy a mozgu!

Carlos Rodriguez
Carlos Rodriguez (Zdroj: YouTube)

MIAMI - Mladík, ktorý ako 14-ročný prišiel o veľkú časť mozgu a lebky, prvýkrát odhalil tajomstvo jeho nehody. Svojím odstrašujúcim príbehom chce varovať všetkých nerozumných tínedžerov, aby si dávali pozor na to, čo robia.

Carlos Rodriguez z Miami mal ako divoký tínedžer dramatickú nehodu. Lekári mu po nej museli odoperovať veľkú časť mozgového tkaniva a lebky, aby mu zachránili život. Rodriguez, ktorý zázračne prežil, o okolnostiach nešťastia vždy zaryto mlčal, ale teraz zmenil názor.

"Bol som sfetovaný, riadil som auto a narazil do stĺpa," zveril sa denníku Daily Mail. "Išli sme ešte s bratrancom a kamarátom v ukradnutom aute a išli sme hrozne rýchlo. Stratili sme kontrolu nad riadením a nabúrali. Preletel som predným sklom a pristál na hlave. A takto som dopadol. "

"Chcel by som preto odkázať mladým ľuďom, že aj takto môžu skončiť, keď budú sadať za volant pod vplyvom alkoholu alebo drog alebo dokonca oboje".

O aké drogy išlo, Rodriguez nespresnil, počas bizarného predvádzania sa v médiách ale uviedol, že denne fajčí marihuanu a z toho istého obvinil amerického prezidenta Baracka Obamu.

Muž s polovicou hlavy

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu