Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Chcela byť krásna, po prehnanom botoxe zomrela!

Susannah nebola spokojná so svojím výzorom
Susannah nebola spokojná so svojím výzorom (Zdroj: thesun.co.uk)

THAME - Zdravotná sestrička Susannah Boneová (45) z anglického mesta Thame bola tak nešťastná zo svojho vzhľadu, že za mesiac podstúpila až päť skrášľovacích procedúr, vrátane troch zväčšení pier botoxom a hi-tech odstránenia tvárových žiliek. Rozvedenú ženu našli iba dva dni po poslednom zákroku mŕtvu v jej byte.

Pri vyšetrovaní sa zistilo, že deň pred smrťou silno zvracala a už vyše desať rokov trpela depresiou, ktorá sa rozvinula po narodení jej druhého dieťaťa.

Jej matka Jean Daishová sa obáva, či náhly skon nebol spôsobený reakciou na kozmetické procedúry v kombinácii s vysokou dávkou antidepresív.

"Mala päť kozmetických ošetrení za mesiac, než zomrela. Deň po poslednej z nich zvracala až 12 hodín. Mohlo ísť o alergickú reakciu?," pýta sa nešťastná matka.

"Bola prirodzene krásna. Zostala som v šoku, keď mi o týchto kozmetických ošetreniach povedala. Nemala žiadny dôvod, aby na ne išla, ale ona si chcela zvýšiť sebavedomie," dodala Jane.

Patológ, ktorý telo obhliadal, uviedol, že nenašiel žiadny dôkaz, že by procedúry zohrali pri úmrtí nejakú rolu. Na druhej strane nebol schopný presne určiť, čo smrť spôsobilo.

"Je ťažké povedať, či to bola prirodzená smrť, srdce sa niekedy zastaví bez zjavného dôvodu," uviedol koroner.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu