Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Krásna Ruska zo skupiny Tatu: Zohavená plastikami!

Z kedysi pôvabnej Julie Volkovej sa stala plastiková maniačka. Zobraziť galériu (10)
Z kedysi pôvabnej Julie Volkovej sa stala plastiková maniačka.

MOSKVA – Zmenená na nepoznanie! Po pôvabe čiernovlasej speváčky z dievčenského dua t.A.T.u nezostalo ani stopy. Dvadsaťšesťročná Julia Volkova prepadla mánii chirurgických úprav, čo sa výrazne podpísalo na jej vizáži. Veď posúďte sami.

Kam sa podela jej súdnosť? Hoci Julia Volkova spolu s Lenou Katinou kedysi predstavovala stelesnenie odvážneho sexepílu nielen v radoch tínedžeriek, dnes už na tieto časy môže len spomínať. V túžbe po novom zovňajšku totiž zašla naozaj priďaleko. Pery napichané botoxom a úplne odlišný tvar obočia bol len začiatkom nie práve vydarenej zmeny vizáže, ktorej sa pop hviezda na sebe dopustila.

Zákroky, ktoré od základov menili jej črty tváre, Julia podstupuje už niekoľko rokov. Ozajstný šok pre fanúšikov však prišiel pred pár mesiacmi, kedy na svojej oficiálnej webstránke zverejnila fotoalbum s príznačným názvom New Look. S niekdajším imidžom mala spoločnú snáď už len nebesky modrú farbu očí. Blonďavým čírom, nafúknutým perami a pretiahnutými kontúrami tváre všetkým vyrazila dych.

Julia Volkova
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: juliavolkova.com)

Je celkom možné, že za takýmto extrémom v plastickej chirurgii sa skrýva strach z vlastného zlyhania. Po tom, čo sa dievčenská kapela t.A.T.u rozpadla, sa Julia vrhla na sólovú spevácku dráhu. V auguste sa nechala počuť, že v Los Angeles pripravuje album a dokonca získala filmovú úlohu v horore. Zdá sa však, že popularitu vo svetovom meradle nezvláda práve najlepšie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu