Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Z neba sa ozývajú záhadné zvuky, ľudia hovoria o návrate Ježiša

Na pôvod zvukov existujú viaceré teórie
Na pôvod zvukov existujú viaceré teórie (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Podivné zvuky, ktoré zaznamenali po celom svete, nedajú spávať vedcom ani nadšencom záhad už nejaký ten piatok. Nedávno ale boli na niektorých miestach tak hlasné, že spustili alarmy na autách. Ľudia, ktorí to zažili, hovoria o konci sveta či návrate Ježiša.

Znepokojujúci hukot sa v poslednej dobe ozýval vo viacerých oblastiach v Európe aj Kanade. Svedkovia ho prirovnali k stonaniu či trúbke.

Samozvaní experti sa pretekajú v tom, kto príde so zaujímavejšou teóriou, ktorá by zvuky vysvetľovala.Jedni tvrdia, že je to signál príchodu spasiteľa, druhí sa nazdávajú, že by mohli značiť blížiacu sa apokalypsu. Vedci však ostávajú racionalistami. Profesor fyziky Jean-Pierre St. Maurice z University of Saskatchewan tvrdí, že zvláštny fenomén má elektromagnetický pôvod a za jeho vznikom stoja polárne žiary.

Na margo úkazu sa vyjadril aj Národný úrad pre letectvo a kozmonautiku (NASA). Podľa jeho predstaviteľov Zem vydáva vlastné rádiové emisie. "Ak by ľudia mali namiesto uší antény, dokázali by zachytiť úžasné symfónie vychádzajúce z našej planéty," poznamenali. Tieto nevídané zvuky, ktoré sú vraj všade okolo nás, nazývajú "hvizdami".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu