Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sexom ku zdraviu: Nadsamec zvládol tri partnerky za 4 štyri dni!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: animal-wildlife.blogspot.com)

PRAHA - Tomu sa žije! Gorilí samec z pražskej zoologickej záhrady Richard celý deň nič nerobí a vo výbehu má k dispozícii rovno štyri samice: Bikiru, Shinde, Kijivu a Kambu. Minulý týždeň však urobil ​​osobný rekord. Zvládol tri partnerky za štyri dni.

"Posledný týždeň v pavilóne goríl Zoo Praha boli návštevníci svedkami divokých erotických hrátok Richarda hneď s tromi samicami," opísal Blesku Martin Smrček z pražskej zoologickej záhrady. Všetko vraj začala Kijivu, matka troch mláďat, ktorá prišla po prvýkrát od pôrodu do ruje. "Kijivu od nedele hádzala po Richardovi okom a ten bol z nej úplne zbláznený. Dievčatá všetko sledovali a prekvapivo sa do zvádzania Richarda ihneď zapojili," opísala dianie v pavilóne chovateľka Gábina Kopecká.

Hneď v pondelok sa Richard páril so Shinde, v utorok potom samec partnerky vymenil a siahol po Kambe. Tú potom vo štvrtok vymenil za Kijivu. Jediný, kto sa do erotických hrátok v gorilom pavilóne nezapojil, bola Bikira, ktorá berie antikoncepciu. Z občasných bitiek medzi párením si nakoniec odniesla len hrču na nohe.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu