Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Učiteľka (25) vyvolala orgie: Sexovala so študentom, druhý sa prizeral!

Jennifer Schultzová
Jennifer Schultzová (Zdroj: Daily Mail)

HEBRON - Prípady učiteliek, ktoré zviedli svojich žiakov sa neustále množia. Ďalšou, ktorú zatkla polícia, sa stala iba 25-ročná Jennifer Schultzová, ktorá v americkom Hebrone, štát Severná Dakota, opila dvoch študentov a zasvätila ich do sexuálnych hier. Kým si to s jedným rozdávala, druhý sa prizeral.

K incidentu podľa polície prišlo v novembri minulého roka. Štyria študenti zo školy, kde žena učila angličtinu, prišli k nej domov. Schultzová mladíkov vo veku od 16 do 18 rokov ponúkla vodkou a zatiaľ čo dvaja neskôr odišli, ostatní zostali u nej na noc.

Prokurátor uviedol, že žena si ľahla v spálni medzi nich a kým s jedným z tínedžerov mala sex, druhý sa prizeral. Po skončení aktu ponúkla to isté aj jemu, ale ten odmietol. Napriek tomu sa s ním začala maznať, voči sa čomu sa študent ohradil, aby prestala. Mladíkom pri odchode nakázala, aby sa tvárili, že hľadali psa.

Po prevalení škandálu a spustení vyšetrovania učiteľka na svoj post rezignovala a odsťahovala sa do iného mesta. Obvinenú ženu zatkli a kauciu stanovili na 5-tisíc dolárov. Pred súdom sa bude zodpovedať zo sexuálneho napadnutia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu