Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Dojemné zábery: Dcérka (6) ostrihala mamičku pred chemoterapiou!

Sara sa nechala ostrihať vlastnou dcérkou
Sara sa nechala ostrihať vlastnou dcérkou (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Neuveriteľne dojemné zábery malého dievčatka, ktoré strihá rakovinou trpiacej mamičke vlasy, pohlo srdciami tisícov divákov na YouTube. Anglický pár sa rozhodol svoju najmladšiu dcérku Lolu (6) takýmto spôsobom psychicky pripraviť na ťažké chvíle, ktoré ich čakajú.

Sare Etchellovej (44) diagnostikovali v septembri minulého roka rakovinu prsníka. Aby rodičia dcérke pomohli vyrovnať sa s vedľajšími účinkami chemoterapie, dostali zaujímavý nápad. Dovolili Lole mamičke ostrihať vlasy, aby si vopred zvykla na jej holú hlavu.

Emotívny záznam, ktorý natočil a editoval Lolin otec Craig (40), bol pôvodne zamýšľaný ako intímne rodinné memento. Ale príbuzní páru a priatelia boli tak dojatí trojminútovým klipom, že sa ho dvojica rozhodla využiť na zvýšenie povedomia a získanie peňazí pre onkologickú charitu.

Manželia, ktorí majú šesť detí, uviedli, že s nimi vždy otvorene komunikovali o Sarinom stave. "Prirodzenou reakciou je plač, ale keď sa dostanete cez počiatočný šok, musíte sa sústrediť a byť pozitívny. Sara sa snaží svoje bremeno niesť s úsmevom a najdôležitejšia vec, ktorá ju drží nad vodou, sú naše deti," povedal Craig s tým, že sú dôvodom, prečo sa oplatí ráno vstať a pokračovať v boji.

Strihanie vlasov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu