Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Milé alebo otrasné? Dvojhlavé monštriatko vraj nosí smolu!

Harvey Dent dostal meno podľa filmovej postavy
Harvey Dent dostal meno podľa filmovej postavy (Zdroj: YouTube)

PORT CHARLOTTE - Mačiatko, ktoré sa narodilo v Port Charlotte na Floride, má dve hlavičky zrastené dohromady. Hoci je čierne, jeho majitelia poverám neveria a dúfajú, že bude mať naopak ešte viac šťastia.

Zvieratko dostalo meno Harvey Dent z filmu o Batmanovi "Temný rytier". Postava, ktorú v roku 2008 stvárnil Aaron Eckhart, je ale známa skôr pod prezývkou Dve Tváre, preto tá súvislosť s dvojhlavým mačiatkom.

"Oba ňufáky mu pracujú úplne súbežne. Keď mačiatko kŕmime fľaštičkou, pohybujú sa obe papule. To isté platí aj o mňaukaní," opísal abnormálne mačiatko jeho majiteľ Nash Forsythe.

Mačky, ktorým sa hovorí Janus podľa dvojhlavého rímskeho boha začiatkov a koncov, ale obvykle nemajú veľa šancí na prežitie. Väčšinou sa totiž nedožijú ani druhého dňa. Majitelia Harveyho Denta sa preto so žiadosťou o odbornú radu obrátili na doktora Grega Fluhartyho z veterinárnej kliniky v Port Charlotte.

"Zdá sa, že je všetko v poriadku, gastrointestinálnym traktom počínajúc a pľúcami končiac. Dokonca aj srdcový rytmus a dýchanie sú vzhľadom na vek mačiatka v normále," povedal doktor Fluharty.

"Rozhodne ho nechceme usmrtiť. Nikoho ani nenecháme, aby nás k tomu nútil. Mačiatko by nemalo zomrieť len preto, že je trochu iné," odhodlane povedala regionálnej televízii WPLG Amanda Forsythová.

Dvojhlavé mačiatko

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu