Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Žena zo seba urobila monštrum: Vyzerá ako škaredý chlap!

Telo Rene je samý sval, chce ich ešte viac Zobraziť galériu (2)
Telo Rene je samý sval, chce ich ešte viac (Zdroj: thesun.co.suk)

LONDÝN - Na tele Britky Rene Campbellovej (35) nenájdete gram prebytočného tuku. Svalnatá žena priznáva, že sa z nej stala bigorektička, a chce sa dopracovať k výzoru gréckych bohov.

Rozvedená matka dvoch detí z anglického Brightonu začala s formovaním postavy pred štyrmi rokmi a jej snom je stať sa majsterkou sveta v bodybuildingu. Aby ho dosiahla, pracuje na sebe takmer bez prestávky. "Nezastavím sa, kým nebudem ešte väčšia," sľúbila si.

"Pozerám sa na 120-kilových chlapov v telocvični a  hovorím si, že chcem byť ako oni. Páčia sa mi veľké svaly - vyzerať ako grécky boh Je to forma umenia," hovorí drobná žena, ktorej telo tvorí 30 kíl čistej svalovej hmoty.

Rene trávi pravidelne v posilňovni dve hodiny päť dní v týždni a denne skonzumuje 4200 kalórii počas šiestich jedál pozostávajúcich z kuracieho mäsa, ryže a zeleniny. Všetky porcie musia byť presne navážené a sú doplnené vitamínmi a proteínovými práškami.

Reakcie okolia na jej zmenu vzhľadu sú však zmiešané. "Existuje kopa fanúšikov kulturistiky, ale niektorí ľudia si myslia, že som magor. Dá sa však na to zvyknúť," uviedla žena, ktorá sa nenechá negatívnymi ohlasmi odradiť.

Pred začatím cvičenia vážila Rene iba 55 kíl, teraz má vyše 80

Žena zo seba urobila
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thesun.co.suk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu