Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Byt si prerobil na vesmírnu loď, chce mu ho vziať manželka!

Tony byt prerobil úplne sám Zobraziť galériu (4)
Tony byt prerobil úplne sám (Zdroj: apartmenttherapy.com)

HINCKLEY - Azda každý túži po byte, ktorý by úplne vyhovoval jeho predstavám. Tony Alleyne (58) je jeden z tých šťastných, ktorý si svoj ​​sen splnil. Byt v anglickom meste Hinckley pretvoril na vesmírnu loď z populárneho sci-fi seriálu Star Trek. Z výsledku sa však už dlho radovať nebude; bývalá manželka ho chce totiž o unikátne bývanie pripraviť.

Exmanželka Georgina (52) plánuje byt, ktorý patrí do jej vlastníctva, predať. Prípadným záujemcom ho však chce ponúknuť v oveľa konvenčnejšej podobe. Zruinuje tak viac ako desať rokov Alleynovej práce.

Počas uplynulých rokov Tony príbytok obohatil o digitalizovanú palubu, svetelné prístroje a dokonca aj transportnú jednotku, teda fiktívne zariadenie, ktoré slúži k rýchlemu prenosu osôb alebo vecí. Na okná umiestnil silnú vrstvu plexiskla a dreva, aby vzbudzovala dojem, že je za nimi vesmír. A zmeny sa dočkal i vonkajší zvonček. Pri zazvonení prehráva ukážku hlasu Patricka Stewarta v úlohe kapitána Jeana-Luca Picarda.

"Kamarát mi dal časopis o Star Treku a mňa hneď nato posadla myšlienka, že budem mať vlastnú vesmírnu loď. Smial sa mi, keď som mu to povedal. Myslel si, že je to vtip, mne ale ja som vedel, že to raz dokážem. Bola to taká terapia po rozvode," vysvetľuje vesmírny nadšenec.

Nie je teda divu, že ho správa o zámeroch predať byt, v ktorom žije od rozvodu v roku 1994 sám, zranila. Podľa denníka The Sun by ho navyše stálo asi 100 000 libier (119 000 eur), keby chcel celý interiér premiestniť do iného bytu.

"Som viac ako deprimovaný. Je to moje životné dielo. Priznávam, že som už vyronil nejakú tú slzu," uviedol ďalej Alleyne, ktorý na všetkom pracoval úplne sám. "Niekto by si možno mohol myslieť, že ma treba ľutovať, ale nie je to tak. Som len zapálený pre Star Trek, to je môj jediný prečin," dodal nešťastný Tony.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu