Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Skromní boháči: Hádajte, čo si chcú kúpiť z výhry 50 miliónov?!

Gareth a Cathrine pri odovzdávaní výhry
Gareth a Cathrine pri odovzdávaní výhry (Zdroj: YouTube)

LONDÝN - Čo by ste urobili, keby ste získali v lotérii veľkú sumu peňazí? Pravdepodobne začali do zbláznenia nakupovať. Britka Catherine Bullová, ktorá so svojím manželom vyhrala v prepočte takmer 50 miliónov eur v jackpote hry Euro Milióny, však má iné priority. Chce iba nový koberec!

Keď sa jej novinári po výhre spýtali, či vyrazí na nákupy, vydesene odpovedala: "Neviem si predstaviť nič horšie. Nikdy som nákupy nemilovala, a to sa určite nezmení. Aj potraviny si nechávam z obchodu doviezť, pretože nakupovanie neznášam. Nemám ani dobrý vkus - väčšinou nosím legíny alebo džínsy. Chcem ale nový koberec na podlahu na poschodí, ten starý je hrozný. Nikoho tam nepúšťame."

Hoci vyhrali obrovské imanie, obaja manželia svorne tvrdia, že nemajú žiadne špeciálne plány a svoju prácu opustiť nechcú.

Los kúpil Catherinin manžel Gareth, povolaním stavbár. Vraj práve pršalo, a tak nemohol ísť do práce, inak by do trafiky nešiel. Že vyhrali rozprávkový jackpot si všimol až na druhý deň.

Rodina nemieni kupovať ani ďalšiu nehnuteľnosť. Žijú v 6-izbovom dome, ktorý Gareth sám postavil a sú v ňom podľa svojich slov veľmi šťastní. "Je to dom našich snov," hovoria.

Výhercovia Euromiliónov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu