Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Obscénna mačka: Majiteľke najradšej sedí na bujných prsiach!

Mačka sa na poprsí zjavne páči
Mačka sa na poprsí zjavne páči (Zdroj: YouTube)

BRATISLAVA - Mačky sú veľmi pohodlné tvory a vždy si hľadajú to najpríjemnejšie miestečko na leňošenie. Máloktorá si však vyberie práve prsia svojej majiteľky. Existuje však jedna menom Yuki, ktorá ich považuje za dokonalý vankúš a nechce sa ho za žiadnu cenu vzdať.

Na YouTube nedávno pribudlo roztomilé zvieracie video. Malá mačka leží na prsiach svoje majiteľky a je jasné, že to nerobí prvýkrát. Hoci sa ju dievča snaží zložiť dolu, vždy si nájde cestičku, ako sa vrátiť späť. Potom už opäť pokojne vrtí chvostom od blaha.

Spokojne uvelebená na bujných dievčenských prednostiach sa schúli do klbka a odpočíva, kým ju z jej pelechu nevyrušia. Ona sa však svojho obľúbeného miestečka len tak nevzdáva a ani tretí pokus o vystrnadenie nie je úspešný. Mačka jednoducho vie, čo je pre ňu dobré.

"Nemyslím si, že takto sa správajú normálne mačiatka. Žiadne predtým sa takto nesprávalo," napísalo dievča v komentári pod video, ale pridalo aj usmievajúceho sa smajlíka. Nuž, možno jej doma vyrastá lesbička.


Mačka má rada prsia

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu