Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Hrdinka: Matka živí 11 detí a od štátu nechce ani cent!

Tania a jej rodina
Tania a jej rodina (Zdroj: Daily Mail)

KENT - Angličanka, ktorá v októbri porodila dvojčatá Elizabeth a Annu, má naozaj veľkú rodinu. Jej 11 detí si vyžaduje neustálu opateru, ale spolu s manželom Michaelom (38) sa rozhodli o ne postarať sami. Bez ohľadu na počet ich potomkov nechcú od štátu žiadne peniaze.

Tania Sullivanová (37) z mesta Hoo v Kente sa celý deň nezastaví. Vstáva o piatej ráno, nakojí drobcov a kým je čas vypraviť ostatné deti do školy, stihne ešte aj poupratovať či povysávať. "Naša domácnosť môže vyzerať chaoticky, ale nevymenili by sme ju za nič na svete," uviedla žena, ktorá nemá rada, keď si ľudia myslia, že si vďaka prídavkom žijú kráľovsky.

"Niektorí ľudia využívajú svoje deti ako ospravedlnenie pre to, že nepracujú. Vadí mi, ak ľudia predpokladajú, že musíme byť na sociálnych dávkach, aj keď to jednoducho nie je pravda," hovorí Angličanka, ktorá si doma dokáže urobiť poriadok.

Výdavky na domácnosť pritom nie sú vôbec malé. Pre rozrastajúci sa počet ratolestí si Tania s Michaelom museli zaobstarať mikrobus a týždenne spotrebujú 20 chlebov a desiatky litrov mlieka, nehovoriac o zabezpečení ďalších primárnych potrieb.

Dvojica sa nechala počuť, že nikdy neplánovala mať veľkú rodinu, ale teraz sú pre ne deti požehnaním.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu