Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Letnú lásku z Ibizy našla cez Facebook, kráska zostala v šoku!

Julia zistila, že muž jej snov je zadaný Zobraziť galériu (2)
Julia zistila, že muž jej snov je zadaný (Zdroj: Daily Mail)

LONDÝN - Julia Crossová (33) z Veľkej Británie sa na dovolenke na Ibize zaľúbila do neznámeho muža a prežila s ním milenecký románik. Keď sa ho po návrate domov snažila nájsť na Facebooku, čakalo ju sklamanie. Romantický príbeh tak zostal bez šťastného konca.

Julia Crossová si v septembri užívala dovolenku na Ibize a samozrejme aj všetko, čo k nej patrí. Na jednej párty stretla sympatického Martina, s ktorým si vymenili zopár bozkov a skončili pri romantickom pozorovaní východu slnka. Julia však pri odchode dala Martinovi omylom zlé telefónne číslo, a tak sa začala celá zápletka.

Po návrate do vlasti ju priatelia presviedčali, aby sa pokúsila muža svojho srdca nájsť cez Facebook alebo Twitter. A tak rozbehla kampaň s názvom "Nájdite Martina". Hoci mala úspech, nakoniec nebola výsledkom nadšená.

Letnú lásku z Ibizy
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Martin O'Kane, ktorý pracuje ako vývojár softvéru v severnom Londýne, uviedol, že je poctený snahou vypátrať ho, ale, bohužiaľ, je zadaný. Po návrate z Ibizy sa vraj vrátil k svojej bývalej priateľke. Julia podľa fotografií na jeho účte zistila, že Martin má celkovo rád večierky a podľa všetkého sa rozhodne nebráni žiadnemu flirtovaniu.

Situácia je momentálne komplikovaná a dosť bizarná. Martin sa schádza so svojou bývalou priateľkou, ktorá ťažko nesie, že v krajine beží kampaň, ktorá sa snaží jej milého dať dohromady s inou dievčinou. Martin navyše rád s dievčatami laškuje, takže nikto nevie, či k Julii naozaj niečo cíti alebo bola iba korisť na jednu noc.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu