Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Facebook definitívne zapína Timeline: Máte týždeň na vymazanie "hanby"!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: Facebook)

LONDÝN - Nový profil sociálnej siete Facebook zvaný Timeline (Časová os) sa stane povinným pre všetkých užívateľov. Dobrovoľná báza sa zmení na definitívnu už o týždeň a návrat do pôvodnej podoby nebude možný. Za ten čas by ste mali zmazať všetky príspevky, fotografie či videá, ktoré nechcete zdieľať.

Hoci sa Timeline malo stať jediným spôsobom zobrazovania už v decembri, vývojári sa pravdepodobne rozhodli ešte chvíľu počkať. Tento raz však už prichádzajú s definitívou, koniec starých profilov nastane už o týždeň.

Špecifické zobrazenie profilu na Facebooku predstavil Mark Zuckerberg v septembri minulého roka. Ide o chronologické usporiadanie všetkých dôležitých statusov, komentárov, fotografií či videí podľa časovej osi. Od narodenia osoby cez dôležité životné udalosti ako ukončenie školy, manželstvo alebo narodenie dieťaťa.

Problémom však je, že novinka pri prvom spustení zobrazí aj statusy a iné informácie, ktoré ľudia už z Facebooku vymazali alebo si neželajú, aby sa z prachom zabudnutej minulosti opäť dostali do povedomia. 

Ak ste teda svoje chúlostivé fotky či statusy, za ktoré sa hanbíte, ešte stále nevymazali, opäť máte týždeň na ich odstránenie. Tentokrát už údajne k predĺženiu deadlinu nepríde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu