Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Dojemné VIDEO: Tlsťoch s 320 kilami prosí o pomoc celý svet!

Robert Gibbs nechce zomrieť
Robert Gibbs nechce zomrieť (Zdroj: YouTube)

LIVERMORE - Morbídne obézny Američan Robert Gibbs (23), ktorý váži 320 kíl, sa snaží skoncovať so svojou nadváhou a o pomoc prosí užívateľov internetu. Jeho zúfalá prosba, ktorá sa nedávno objavila na YouTube, sa stala hitom. Vo videu mladík odhalil svoj strach, že zomrie skôr, ako vyrastú jeho neter a synovec.

Gibss žije so svojou matkou, sestrou a jej deťmi v Kalifornii v meste Livermore. Minulý piatok oslávil 23. narodeniny a jeho jediným prianím bolo, aby mu niekto pomohol. Už vraj nechce byť väzňom svojho tela.

Vo videu prosí o pomoc kohokoľvek, kto by bol ochotný zbaviť ho nadbytočných kilogramov, ktoré mu ničia život. Je to pre neho vraj posledná šanca.

Reakcia na jeho spoveď bola väčšia, než očakával. Počas 24 hodín ju videlo vyše dvestotisíc ľudí. V komentároch mu diváci prajú veľa šťastia a ozvalo sa už aj niekoľko odborníkov na výživu. Navyše o neho prejavili veľký záujem aj médiá.

S obezitou bojuje Robert už od svojich štyroch rokov, a hoci podľa svojich slov skúsil už všetko, zhodené kilogramy vždy nabral. Navyše vraj trpí cukrovkou a postaviť sa na vlastné nohy dokáže len na pár minút.

V rozhovoroch pre médiá Gibbs uviedol, že je nadšený z reakcií na svoje video a dúfa, že jeho život sa teraz zmení. Vyzerá to tak, že to pre neho boli skvelé narodeniny.

Tučný muž prosí o pomoc

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu