Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Drsný Kim Čong-il terčom VIDEOvtipov: Kórejci plačú, svet sa smeje!

Kim Čong-il ako Super Kim
Kim Čong-il ako Super Kim (Zdroj: YouTube)

PRAHA/BRATISLAVA - Videá, ktoré parodujú severokórejského vodcu Kim Čong-ila, sa po jeho smrti začali šíriť internetom. Miestami sa objavili naozaj vtipné kúsky. Diktátor je na nich zobrazený ako rapujúci spevák. Výnimkou nie je ani digitálna hra s príznačným názvom Super Kim.

Mnohým obyvateľom Severnej Kórey by tieto videá vtipné veľmi neprišli. Nice Peter a Lloyd Ahlquist však vlastnej kreativite nedali žiadne hranice. Vytvorili klip, ktorý si robí srandu nielen zo zosnulého vodcu Kim Čong-ila, ale aj z populárneho amerického wreslingu. Video dlhé zhruba dve a pol minúty ukazuje aj parodovanie súboja diktátora a wrestlera.

Kim ako raper

Ďalšie obľúbené video je zo série paródií z filmu Pád tretej ríše, ktoré sa stali na internete kultovými. V tomto príbehu Hitler nemôže uveriť správam o tom, že nepremožiteľný Kim Čong-Il by mohol byť naozaj mŕtvy.

Hitler neverí správam o Kimovej smrti

Tretie a zrejme najvtipnejšie video paroduje známu počítačovú hru Super Mario. Zosnulý Kim Čong-il sa tam v úlohe digitálnej postavičky prechádza po umelo vytvorenom svete. Príklady ukazujú okrem iného, ako sa vodca chopil atómovej bomby a nadviazal údajnú spoluprácu s ďalšími mocnosťami, ktoré Západ považuje za nebezpečné.

Kim ako hra

Keďže správy o Kim Čong-ilovej smrti sa rozšírili iba včera, je pravdepodobné, že ďalšie uletené výtvory na internete ešte pribudnú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu