Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Nepríťažlivý vodca KĽDR bol sexsymbol: Koľko žien mal v posteli?!

Kim Čong-il
Kim Čong-il

PCHJONGJANG - Čiastočne vyholená hlava, dioptrické okuliare a nudná uniforma rozhodne zosnulému vodcovi KĽDR nepridávali na kráse. Napriek tomu mal Kim Čong-il († 69) status sexsymbolu, ktorému ženy nedokázali odolať. Jeho milostný život bol však rovnako dobre utajovaný ako severokórejský jadrový program.

Jeho prvou známou milenkou bola severokórejská herečka Song Hye-rim. Keď sa s vodcom zoznámila, bola vydatá, ale vodca ju donútil rozviesť sa. Song sa neskôr stala matkou najstaršieho vodcovho syna Kim Jong-nama (40). Jeho narodenie však obaja dlho tajili. Zomrela osamotená v roku 2002 v moskovskej nemocnici.

Kimova jediná oficiálne priznaná žena Kim Young-sook bola dcérou vojenského úradníka. K sobášu ju donútil Kimov otec. Z oficiálneho manželstva sa narodila dcéra Kim Sul-song (36).

Ďalšia známa Kimova milenka bola Ko Young-hee († 51), v Japonsku narodená tanečnica, ktorá bola podľa niektorých správ neskôr jeho manželkou. S ňou splodil vodca dvoch synov - Kim Čong-čula (30) a Kim Čong-una (27). Práve najmladší syn zosnulého vodcu komunistov sa má v Severnej Kórei chopiť moci.

Poslednou ženou, ktorá sa objavovala po boku Kim Čong-ila, bola jeho sekretárka Kim Ok (47), aj ona skončila v jeho posteli. Či dobrovoľne nie je známe.

Koľko mal v skutočnosti nepríťažlivý Kim Čong-il mileniek a manželiek, vedel len on sám a toto tajomstvo si odniesol do hrobu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu