Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Prababička (84) chce baliť chlapov na veľké silikónové prsia!

Marie sa nehanbí ukázať ani v plavkách
Marie sa nehanbí ukázať ani v plavkách (Zdroj: YouTube)

KALIFORNIA - Zákrok, ktorý vyšiel v prepočte na 4-tisíc eur, jej dodal potrebné sebavedomie. Hrudník tejto energickej dámy teraz zdobia bujné štvorky. Marie Kolstadová (84) sa tak stala najstaršou ženou na svete so silikónovými prsiami.

"Chcela by som si nájsť nového muža. Problém je, že všetci v mom veku chcú partnerky o dvadsať rokov mladšie. Musela som preto vymyslieť niečo, aby som s tými 'mladicami' mohla súperiť," prezradila Marie Kolstadová z Kalifornie.

Je presvedčená o tom, že sa jej to teraz podarí. Vďaka plastike sa znovu cíti skvele a podľa okolia vyzerá o pár desiatok rokov mladšie. "Chcem niekoho, kto je úspešný. Nejde mi ale o bohatstvo. Potrebujem muža, ktorý stojí na vlastných nohách. Nechcem mať chlapa na krku," dodáva.

Táto babička je živým dôkazom, že na svoj vzhľad by sme nemali rezignovať v žiadnom veku a za žiadnych okolností. Marie má štyri deti, dvanásť vnúčat a trinásť pravnúčat. Trávi s nimi veľa času. Chlap jej ale skrátka chýba. Jej manžel zomrel v roku 1992 na rakovinu.

S výsledkom trojhodinovej plastickej operácie je spokojná. Prsia si nechala zväčšiť hneď o dve čísla. Z pôvodnej veľkosti 36B na 38D. "Okamžite, ako to bolo možné, som si zaletela na dovolenku na Havaj. Musela som tú veľkú premenu nejako osláviť. Kúpila som si nové plavky a vyrazila za exotikou," prezradila Mária, ktorá však na svoje silikóny zatiaľ žiadneho ctiteľa "nezbalila".

Najstaršia žena so silikónmi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu