Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rybárom tuhla krv v žilách: Vydesil ich žralok veľký ako loď!

Obávaný žralok
Obávaný žralok (Zdroj: YouTube)

WILMINGTON - Skupinku priateľov vydesil na ich výlete neďaleko Wrightsville Beach obrovský šesťmetrový biely žralok. Pri pohľade na morského predátora veľkého ako ich loď im tuhla krv v žilách.

Rybári si pôvodne mysleli, že v diaľke vidia pár delfínov plávajúcich za sebou v tesnej blízkosti. O to väčšie bolo ich prekvapenie, keď sa o chvíľu neskôr vedľa nich vynoril obrovský žralok. Jeden z mužov Matt Garrett, sa rýchlo chopil svojho telefónu a celú scénu natočil. "Keď sme toho tvora zbadali na vlastné oči, veľmi nás to vydesilo," rozpráva Matt.

Žralok začal krúžiť okolo plavidla, pričom sa každou otáčkou približoval bližšie a bližšie. Potom loď podplával a rozkýval ju nárazom svojej hornej plutvy. Celé to trvalo asi dvadsať minút, potom ho však strašenie rybárov prestalo baviť a odplával preč.

Kapitán lode John Watson sa za svoju 25 rokov dlhú kariéru s takým veľkým žralokom ešte nestretol. "Niekoľkokrát udrel do lode celou svojou váhou, cítili sme, ako sa celá loď chveje. Keď zrazu počujete rany, ako mláti chvostom, začnete byť naozaj veľmi nervózny."

Stretnutie s bielym žralokom je podľa expertov v týchto vodách zriedkavé, spomínaná nahrávka sa preto stala objektom záujmu všetkých miestnych médií.

Žralok veľký ako loď

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu