Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

VIDEO pre silné žalúdky: V laboratóriu natočili strašného mutanta!

Čo je to za tvora?
Čo je to za tvora? (Zdroj: YouTube)

Nahrávka, ktorá sa nedávno objavila na internete rozprúdila búrlivú diskusiu. Je na nej vidieť záhadne vyzerajúce stvorenie zatiaľ neznámeho druhu. Video však vzniklo v Ázii, a tak môže ísť aj o ľudského mutanta, ktorých sa kvôli príbuzenským sobášom objavuje práve v tejto oblasti niekoľko desiatok ročne. Autenticita nahrávky bude ešte len skúmaná.

Záznam ukazuje živé stvorenie v neznámom laboratóriu, kde si ho so záujmom prezerá celá rada ľudí. Má nezvyčajne tvarované telo aj končatiny a vystúpené oči. Najviac je však zarážajúca chýbajúca časť zadnej strany hlavy a fakt, že tento tvor udrží hlavičku bez podpory, čo dokáže dieťa zhruba až štyri mesiace po narodení.

Vzhľadom k dostupnosti informácií sa málokedy podarí preukázať, či išlo o ťažko postihnuté a zmutované dieťa, jasný podvod alebo nález doteraz neznámeho druhu. Isté je, že Ázia je v tomto ohľade "najplodnejšou" časťou našej planéty.

Minulý rok sa na internet dostalo video z Indonézie. Ľudia tam našli za svojou dedinou hada s ľudskou tvárou. Stvorenie na mieste zabili. Či išlo o podvod alebo hračku prírody, sa ani vtedy nepodarilo potvrdiť alebo vyvrátiť.

Video nie je určené pre maloletých a ľudí s citlivou povahou

Mutant

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu