Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Následky mŕtvice: Zo statného ragbistu sa stal gay kaderník!

Chris pracuje ako kaderník Zobraziť galériu (2)
Chris pracuje ako kaderník (Zdroj: wales news service)

CARDIFF - Dvadsaťšesťročný mladík utrpel počas tréningu v posilňovni porážku. Keď sa prebudil v nemocnici, celý svet sa mu prevrátil naruby. Uvedomil si totiž, že už viac nie je na ženy a i to, že nenávidí svoju prácu!

Chris Birch predtým pracoval v banke a mal priateľku, s ktorou bol zasnúbený. Všetko sa zdalo byť v najlepšom poriadku; až do chvíle, keď dostal porážku. Tá úplne zmenila jeho doterajšie správanie a aj sexuálnu orientáciu. Z čistého heterosexuála sa stal gay, ktorý sa živí ako kaderník. Navyše zmenil aj svoju telesnú schránku - schudol a nosí iný účes.

"Nikdy predtým ma muži nepriťahovali, dokonca som žiadneho homosexuála ani osobne nepoznal. Minulosť ma už však nezaujíma, teraz som niekto úplne iný," vysvetľuje Chris. Mladík si vraj prestal rozumieť so svojimi starými kamarátmi a ani šport ho už viac nebaví. Oveľa radšej sa venuje úprave vlasov a svojmu priateľovi Jackovi. "Som oveľa šťastnejší a nič by som na tom nezmenil," dodáva.

Zmeny Birchovej osobnosti neurológ odôvodňuje tým, že "mŕtvica aktivovala iné časti jeho mozgu, ktoré predtým "spali"". V minulosti sa už podobné prípady stali. Takto postihnutí ľudia sa prebudili buď s iným prízvukom alebo s umeleckými schopnosťami, ktorými predtým neovplývali.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu