Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

4 roky stále v pohybe

Fabia 4+4
Fabia 4+4

BRATISLAVA - Chceme vám dať návod, ako sa vyhnúť starostiam na 4 roky a zároveň mať všetko pod kontrolou presne tak, ako to má byť…

Sme aktívna rodinka. Každý víkend chodíme na výlety naším obľúbeným Superbom, vymýšľame

deťom rôzne aktivity. V dnešnej dobe počítačov totiž mladá generácia zabúda na to, aký poklad sa skrýva v pohybe a v našej prírode. Preto zapájame naše deti do rôznych voľnočasových aktivít.

Malý Peťko chodí na hodiny futbalu a Lucka sa zas našla – trochu netradične – v kurzoch lezenia pre deti. Práve pre tento „hyperaktívny” model našich dní sme sa stretli s problémom, ako rýchlo  premiestniť deti na ich krúžky. Jedno auto nám síce pomáhalo, ale nestačilo. Rozhodol som sa teda kúpiť ďalšie. Nerozhodoval som sa dlho, pretože po skúsenostiach so značkou Škoda ste si hneď vybrali. Kúpil som našej mamine novú Fabiu 4+4 preto, lebo spĺňa všetky naše požiadavky a navyše štvorročná záruka a 4 roky bezplatný servis na všetko znamená pre nás peniaze navyše. Minulý týždeň som bol s Fabiou v servise. Vymenili mi olej, olejový filter a skontrolovali chladiaci systém a vykonali ostatné úkony bežnej servisnej prehliadky. Nakoniec stačilo podpísať odovzdávací protokol hneď po oprave a peňaženku som ani len nevytiahol. Lucka tak má lezenie zaplatené na pol roka a Peťko nový výstroj na svoj obľúbený futbal. Škoda nám vždy ponúkne viac, a preto jej určite ostaneme verní.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu