Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Manželia 18 detí a bez poistenia sa modlia: Chceme ďalšie!

Batesovci pokope Zobraziť galériu (4)
Batesovci pokope

LAKE CITY - Kelly Batesová si vskutku zaslúži obdiv. Odrodila už osemnásť detí, neabsolvovala ani jeden cisársky rez a pri štrnástich pôrodoch dokonca odmietla aj lieky na utíšenie bolesti. Napriek už i tak početnej rodine však s manželom dúfajú, že otehotnie opäť.

Štyridsaťštyriročná žena si totiž želá, aby sa jej narodili ešte ďalší dvaja chlapci. Kelly bola viac ako polovicu svojho dospelého života v požehnanom stave a ako sama povedala, obdobie, keď čaká nového potomka, si užíva. "Je pre mňa prirodzenejšie byť tehotná ako nebyť. Som šťastná, keď držím v náručí malé bábätko."

Keďže obaja manželia sú evanjelici, používanie antikoncepcie odmietajú. Svoj osud vraj vkladajú do rúk Boha. "Neplánovali sme takú veľkú rodinu. Ale stalo sa," povedali.

S takým počtom detí sú však spojené aj enormné výdavky. Desať z nich dokonca nemá zdravotné poistenie, pretože si to rodičia nemôžu dovoliť. "Keď je niektoré z nich choré, zájdeme s ním k doktorovi. V nemocnici sa o nich vždy postarajú. Amerika má najlepšiu zdravotnú starostlivosť na svete," vyhlásil Gil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu