Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Dievčatko malo "nos ako klaun", hrozilo mu vykrvácanie!

Connie, keď mala tri mesiace Zobraziť galériu (3)
Connie, keď mala tri mesiace

SLOUGH - Tri roky musela Connie Lloydová čeliť krutému výsmechu kvôli tumoru, ktorý sa jej vytvoril dva týždne po narodení. Zakaždým, keď ju mama zobrala k lekárovi, ostatní ľudia ju častovali hlúpymi komentármi.

Lekári si všimli tmavý tieň na jej Connienom nošteku počas scanu, ktorý jej mame Zare vykonali v 26. týždni tehotenstva. Keď sa narodila, všetko sa zdalo byť v poriadku. O štrnásť dní neskôr sa jej na nose objavila malá červená bodka, ktorá sa rýchlo zväčšovala.

Kožný špecialista dievčatku diagnostikoval hemangióm, čo je druh nezhubného nádoru. Rodičom povedal, že na to neexistuje liek, a že i najmenšie škrabnutie môže spôsobiť vykrvácanie. Zare a Tomovi sa však podarilo nájsť odborníka na liečbu defektov v oblasti tváre, ktorý ich dcérke pomohol. Počas 3,-5-hodinového zákroku jej hemangióm odstránil a urobil tak nemiestnym poznámkam koniec. Connie po operácii vyhlásila, že "má konečne nos ako mamička".

"Predtým bola plachá a vždy, keď na ňu niekto ukázal prstom, otočila sa. Od zákroku sa úplne zmenila. Má kopec kamarátov a je otvorenejšia," vyhlásila Zara.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu