Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Dievča s popáleninami na tretine tela: Volajú ma Freddy Kruger!

Vicky kvôli nepekným jazvám šikanovali spolužiaci Zobraziť galériu (3)
Vicky kvôli nepekným jazvám šikanovali spolužiaci

DAGENHAM - Šestnásťročná Vicky Chaundyová, ktorá pri požiari utrpela popáleniny na jednej tretine tela, musela dlhé roky čeliť šikanovaniu zo strany spolužiakov. Toto leto sa však rozhodla, že sa im postaví a prvýkrát od nehody odhalila svoje jazvy.

Dievčina mala iba osem rokov, keď  v byte jej strýka, u ktorého bola na návšteve, začalo horieť. Oheň sa rozšíril z pohostinstva pod nimi a zahynuli pri ňom jej dvaja bratranci. Ľavú ruku mala tak spálenú, že lekári uvažovali o amputácii. Končatinu sa im nakoniec podarilo zachrániť pomocou kožných štepov.

Keď sa Vicky ako-tak dala fyzicky do poriadku, prišla ďalšia rana. Spolužiaci si z nej začali uťahovať a volať ju "zhorený toast" alebo "Freddy Kruger". Nikdy preto nenosila tričko s krátkym rukávom, dokonca aj v lete si vždy obliekala dlhé svetre.

Tento rok ale prišiel zlom a Vicky si povedala, že sa psychickému týraniu vzoprie. "Nastal deň, ktorý som si myslela, že nikdy nepríde. Urobila ohromný krok vopred," vyhlásila jej mama Kim (42). Dcéra s ňou súhlasí a dodáva, že "sa už viac nemieni skrývať a chce sa obliekať ako ostatní tínedžeri".

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu