Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mýtus potvrdený: Ženy preklebetia päť hodín denne!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

LONDÝN - Priemerná žena strávi päť hodín denne klebetením. Či je doma alebo v práci, 298 minút, čiže viac ako tretinu bežného pracovného času, "klábosí" o najrôznejších veciach. Vyplýva to z výsledkov výskumu britskej spoločnosti predávajúcej víno.

Ženy najčastejšie diskutujú o problémoch druhých ľudí, o tom, kto randí s kým, či deťoch svojich známych. Nevyhýbajú sa však ani témam ako sex, nakupovanie alebo televízne seriály. Podľa štúdie nežnejšie pohlavie v priemere 24 minút denne rozpráva o svojej hmotnosti, diétach a konfekčnej veľkosti. Ženy sa takisto rady rozprávajú o tom, čo mali na obed a štvrtina z nich si vymieňa recepty.

"Ženy sú známe svojou schopnosťou komunikácie a mužov vždy fascinuje, o čom všetkom sa rozprávajú," uviedol hovorca spoločnosti, ktorá štúdiu vykonala, Steve Barton. "Teší ma, že ponosy na ich partnerov nie sú až tak častým predmetom diskusie."

K ďalším témam na horúce debaty patria plastické operácie, čo povedala svokra a o ktorej celebrite tajne fantazírujú. Väčšina žien zároveň priznalo, že so svojím partnerom, matkou a najlepším priateľom sa rozprávajú o úplne iných veciach. S manželom najčastejšie preberajú pracovné záležitosti, zatiaľ čo s najlepšou kamarátkou sú to témy skôr zábavného charakteru.

36 percent žien uviedlo, že nedokáže udržať tajomstvo, ktoré im zverila priateľka a vyzradí ho svojej drsnejšej polovičke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu