Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Žena bola alergická na mužove spermie, nemohla otehotnieť!

Šťastná rodinka
Šťastná rodinka

COVENTRY - Tridsaťpäťročná Rachael Sadlerová prežívala ťažké časy, keď jej pred niekoľkými rokmi lekári povedali, že je alergická ma manželove spermie. Ohrozilo to totiž jej sen o veľkej rodine. Manželia sa však nevzdali a pustili sa do veľkého boja proti prírode.

Hoci sú teraz chudobnejší o 70-tisíc libier (79,4-tisíc eur), tvrdia, že to stálo za to. Rachael sa vďaka niekoľkonásobnej liečbe neplodnosti podarilo otehotnieť a teraz sa rodičia môžu pýšiť krásnymi dvojičkami Rebeccou a Hazel.

"Nikdy som si nepripúšťala, že by som nemohla byť matkou. Urobila by som čokoľvek, aby som mala dieťa," povedala. Teraz sa vraj konečne cíti kompletná.

Žena sa pokúšala otehotnieť hneď po svadbe. Ani po polroku však snaženie neprinieslo ovocie. O ďalšie dva roky sa pár presťahoval do Los Angeles, kde Markovi ponúkli prácu. Manželia oslovili kalifornských expertov na neplodnosť a tí prišli problému na kĺb. Zistili, že Rachael má v tele vysokú úroveň buniek "zabijakov", ktoré okrem toho, že napádali embryá z každej strany, takisto spôsobovali, že žena bola doslova alergická na vlastného manžela a jeho spermie. V Mexiku preto absolvovala zákrok, počas ktorého jej do tela vpichli Markove biele krvinky.

Po nekonečnej sérii liečebných procedúr sa Rachael konečne podarilo otehotnieť. O dvojičky, ktoré čakala, ale bohužiaľ prišla už v štrnástom týždni. Ich pupočné šnúry sa preplietli a zastavili tak prívod krvi do plodov. Minulý rok po absolvovaní ďalšieho cyklu liečby Rachael otehotnela opäť. Tentokrát prebiehalo tehotenstvo bez problémov a v decembri sa už spolu s manželom tešila z dvojnásobného prírastku do rodiny.

"Precestovali sme kus sveta a minuli tisíce libier, aby sme mohli mať deti. Teraz, keď sa to konečne podarilo, veľmi sa nám uľavilo," dodala šťastná mamička.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu