Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dievča (15) chce byť Miss World, chorý dedko utratil 11-tisíc!

Emma so žičlivým dedkom Zobraziť galériu (2)
Emma so žičlivým dedkom (Zdroj: The Sun)

LONDÝN/BRATISLAVA - Školáčka Emma Burnová už vytiahla z celoživotných úspor svojho dedka vyše 11-tisíc libier (cca 12 650 eur), aby sa mohla zúčastniť súťaží krásy. Samozvaná modelka je šťastná, že David Denman (66) obetuje na ňu všetky peniaze, takže pre neho či jeho ďalších 12 vnúčat zostane iba minimum.

David je presvedčený, že Emma dosiahne závratnú kariéru, a tak jej nakupuje značkové oblečenie, kabelky, topánky či šperky. Platí za ňu profesionálne fotenie, hotely, cestu aj vstupné na súťaže a sám pritom žije iba z 50 libier (okolo 57 eur) na týždeň.

Bývalý kuchár s ťažkou osteoporózou býva v mestskom byte, sám si varí lacné jedlá, ktoré si potom zamrazí na týždeň vopred. David hovorí, že mu je ľúto vyhadzovať dôchodok na chod domácnosti a namiesto kúrenia si radšej oblečie hrubé svetre. Pre Emmu by urobil čokoľvek a ostatné vnúčatá, ktoré na ňu žiarlia, musia rešpektovať jeho rozhodnutie.

"Viem, že som rozmaznaná - ale pre úspech v živote musíte dobre vyzerať a mať pekné, drahé veci. Som naozaj vďačná môjmu dedovi za všetky peniaze, ktoré mi dáva a chcem, aby bol na mňa pyšný. Chodí so mnou na všetky akcie a sme dobrý tím," hovorí dievča z anglického Sunderlandu, ktorého rodičia by si jeho nákladné požiadavky nikdy nemohli dovoliť.

Tínedžerkiným plánom je získať, čo najviac ocenení a keď bude bohatá a slávna údajne sa o svojho starého otca postará. Ten jej sebaobetou pomáha dosiahnuť zatiaľ veľmi vzdialený sen, stáť na pódiu pri finále súťaže Miss World.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu