Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Štastný koniec: Rodičia v 14 a 16 sa po desaťročí vzali!

Michael, Cheryl a ich syn Liam Zobraziť galériu (4)
Michael, Cheryl a ich syn Liam (Zdroj: menmedia.co.uk)

LONDÝN/BRATISLAVA - Keď Michael Fernandes a jeho priateľka Cheryl Holdenová rodinám oznámili, že budú mať dieťa, všetci boli zhrození. Nikto neveril, že ich vzťah prežije. Napriek skepse okolia sú aj po desaťročí stále spolu a konečne plánujú svadbu. Takto sa začínal článok z polovice júla. Ich šťastie sa nakoniec zavŕšilo a cez víkend sa dvojica zosobášila.

Michael mal 13 a jeho susedka Cheryl 15 rokov, keď otehotnela. Po pôrode malého Liama nasledovala dlhšia pauza, ale párik sa postaral aj o ďalšie potomstvo. Pribudli im synovia Bryan (3) a Archie (11 mesiacov).

Začiatky však neboli ľahké, popri škole sa Michael snažil aj pracovať a zabezpečiť svoju rodinu. Akonáhle vyziekol školské šaty, utekal zarábať peniaze ako umývač riadu. Mladík, ktorý v súčasnosti pracuje ako záhradník, je hrdý, že nikdy neboli odkázaní na podporu od štátu.

Vzťah, ktorý prestál útrapy času, spečatili manželstvom vďaka rozhlasovej súťaži, ktorú vyhrali spolu s ďalšími dvoma pármi. V cene bola svadba pre 40 osôb, torta, pozvánky, kvety, svadobné fotografie, doprava, párty, recepcia, disco či prenocovanie.

Obrad sa uskutočnil v manchesterskom múzeu a šťastná dvojica z anglického Castletonu je tak po deviatich rokoch oficálne konečne svoja.

Svadba štastného páru

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu