Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Otec na pohľadanie: Mladík čaká 15. dieťa s 13. matkou!

Jamie s jednou zo svojich dcér
Jamie s jednou zo svojich dcér

DUNDEE - Jamie Cumming (34) je naozaj "unikát". Čoskoro sa totiž stane otcom už svojho pätnásteho dieťaťa, ktoré počal s milenkou číslo trinásť. Matka nezamestnaného mladíka je z jeho záletníctva už doslova chorá a požiadala ho, aby sa konečne začal správať zodpovedne.

Lorraine (55) synovi povedala, že si dovtedy, kým sa mu nenarodí ďalší potomok, musí bezpodmienečne nájsť prácu. Na to má ešte pár mesiacov, pretože jeho devätnásťročná priateľka má termín v novembri.

"Mám rada Jamieho a aj všetky moje vnúčatá. Ale čo je veľa, to je veľa. Je čas, aby prestal plodiť deti a začal sa starať o tie, ktoré sú už na svete," povedala Lorraine.

Mladík už vystriedal viacero zamestnaní vrátane práce barmana či bezpečnostného pracovníka, žiadne z nich si ale kvôli svojej nezodpovednej povahe nedokázal udržať.

Otcom sa stal prvýkrát, keď mal iba sedemnásť rokov. Krátko nato si začal so sesternicou svojej vtedajšej priateľky, s ktorou sa plánoval oženiť a kolotoč plodenia potomkov sa začal. Na žiadne z nich však doteraz neplatí prídavky.

Príbuzní novodobého Casanovu sa domnievajú, že Jamie je závislý. Inak si totiž jeho konanie nevedia vysvetliť. Dúfajú, že v poradí už pätnáste dieťa bude jeho posledným, na základe predošlých skúseností ale majú obavy, že tomu tak nebude.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu