Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Najmladší starí rodičia Británie majú 29 a 30 rokov!

Štastná rodinka
Štastná rodinka (Zdroj: The People)

LONDÝN/BRATISLAVA - Nezamestnaný mladík sa stal jedným z najmladších britských prarodičov po tom, čo jeho dcéra Tia priviedla na svet začiatkom tohto mesiaca dievčatko, hoci má iba 14 rokov. Tiu porodila Shemovi Daviesovi jeho expriateľka Kelly Johnová (30) pred 15 rokmi.

Mladá mamička randila s Jordanom Williamsom (15) rok a pol, keď zistila, že je tehotná. Jej otec z toho nebol spočiatku nadšený, ale po pôrode sa údajne všetko zmenilo a mladým rodičom praje iba to najlepšie.

Tiinu ťarchavosť skomplikovala preeklampsia (nález bielkovín v moči a vysoký krvný tlak), takže sa lekári rozhodli pre cisársky rez. Po 25 minútovej operácii prišla na svet Gracie, ktorú museli pre nízku hmotnosť umiestniť do inkubátora. Našťastie všetko sa vyvíja dobre, a tak ju onedlho prepustia do rodičovskej starostlivosti.

Pri komplikáciach si Tia vraj najviac uvedomila, aký je rozdiel medzi bezstarostným životom na ihrisku a strachom o nenarodené dieťa. Po prepustí chce aj s dcérkou zostať bývať u svojej matky a dokončiť si školu, aby sa mohla stať kaderníčkou.

Tínedžerka si zo svojho nízkeho veku až takú ťažkú hlavu nerobí a Gracie považuje za svoj najlepší darček k 15. narodeninám. Nevadí, že Shema v nemocnici sestričky považovali za budúceho otecka a pri zistení, že na návštevu prišiel dedko, od údivu len otvárali ústa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu