Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

V chlebe našla živú myš a skoro sa povracala

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Nemenovaná Austrálčanka z mesta Townsville v štáte Queensland našla v zabalenom chlebe živú myš, o ktorej si myslela, že je to potkan. Žena si kúpila balený krájaný chlieb v nedeľu v jednom z miestnych obchodov, pričom hlodavca objavila, keď nakladala nákup do auta.

"Všimla som si, že v tom chlebe sú diery. Vyzeralo to, ako by ich vyhrýzol potkan. V tom moja kamarátka zbadal vnútri medzi krajcami chleba chvost a potom samotného potkana. Tak ma to šokovalo, že som ten chlieb ani nechcela držať. Keďže som sa nechcela povracať, tak som ho hneď odhodila preč," uviedla žena, ktorá však po chvíli chlieb zdvihla a odniesla späť do obchodu.

Tam jej povedali, že za vzniknutú situáciu nenesú zodpovednosť, pretože chlieb nepochádzal priamo od nich a podľa ich vyjadrenia bol hlodavec v chlebe ešte predtým, než sa chlieb dostal do ich obchodu.

Prípadu sa preto ujal mestský hygienik, ktorý preskúmal spomínaný obchod aj pekáreň výrobcu chleba. Podľa jeho zistení nešlo o potkana, ale o myš, ktorá sa prehrýzla do chlebu pravdepodobne počas prevozu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu