Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Detská žiadosť o ruku: Chlapček dostal "hysák" a kričal: Nie!

Žiadosť o ruku chlapca rozplakala
Žiadosť o ruku chlapca rozplakala (Zdroj: YouTube)

PRAHA/BRATISLAVA - Od minulej nedele má internet nový hit. Virtuálnou senzáciou sa stali dve americké deti, ktoré sa pohádali o manželstve. Dievčatko nebojácne vyhlasovalo, že si chlapčeka vezme za každú cenu. Ten dostal hysterický záchvat a cez slzy sa snažil zvrátiť svoj osud.

Podľa britského denníka Daily Mail deti vyzerajú približne na päť a sedem rokov. K výmene názorov ich mala primäť chlapcova matka, ktorá si všetko natočila na video. Podľa mnohých komentárov na serveri YouTube pripomína ich spor starých manželov.

Napriek chlapcovmu nesúhlasu, si rozhodné dievča trvá na svojom. Iba raz na neho zvýši hlas a začne sa mu vyhrážať. "Fajn, až budeš u mňa doma chcieť sladkosť, poviem nie!" jačala na chlapca. "Nemôžeš na mňa revať, nie si žiadny šéf," odpovedal jej s plačom.

Malá uličnica sa však nenechala zastrašiť a napriek protestom vyhlásila: "Aj tak si ťa vezmem. Ty si ma vezmeš."

Matka za kamerou kladie deťom vecné otázky a tak ešte viac podpichuje v hádke. Na druhej strane ich upokojuje, aby na seba nekričali iba preto, že sa na ženbe a vydaji nezhodnú.

Aj keď zábery považuje väčšina divákov za zábavné, ozvali sa aj hlasy proti rodičovi, ktorý takto údajne týra svoje dieťa. Chlapca ľutujú a konanie matky považujú za nezodpovedné.

Žiadosť o ruku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu