Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladík schudol za rok neuveriteľných 100 kíl!

Z Alexa sa stal štíhly mládenec
Z Alexa sa stal štíhly mládenec (Zdroj: abc)

LONDÝN/BRATISLAVA - Keď Alexovi Respessovi (23) zomierala matka na rakovinu, želala si jediné, aby bol šťastný a zdravý. Teraz, o štyri roky neskôr, môže mladý Američan spokojne vyhlásiť, že splnil jej posledné prianie. Za 12 mesiacov schudol takmer polovicu svojej hmotnosti.

Mladík so zlými stravovacími návykmi vážil minulý rok neuveriteľných 210 kíl. Pre úsmešky okolia sa z neho stal introvert, ktorý sa bál chodiť von. Obzvlášť po nepríjemnom incidente, kedy sa pod ním v reštaurácii zlomila stolička. V zúfalstve kontaktoval trénera televíznej súťaže o chudnutí.

Odborník najprv naučil Alexa, ktorý mohol do kúpeľne vchádzať iba bokom, ako sa správne stravovať. Deväťdesiat dní žil v jeho dome v Duluthe, štát Georgia, aby mu pomohol splniť jeho pôvodný cieľ, zhodiť 45 kíl za tri mesiace.

Aj keď po trénerovom odchode poľavil, nakoniec sa zaťal a dosiahol svoj sen. V súčasnosti sa kontrolka váhy zastavila na hmotnosti 110 kíl. Keď v televízii predviedol svoje bývalé oblečenie, obecenstvo zalapalo po dychu. Mladík sa totiž pokojne zmestí do jednej "nohy" z nohavíc.

Fanúšik bejzbalu je konečne spokojný so svojím životom. Teší sa z toho, že už nie je ten extrémne tučný chlapec a jeho matka v nebi môže byť na neho hrdá.

Kvôli matke schudol 100 kíl

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu