Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Manželmi boli 16 rokov, sex nemali ani raz!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

CORNWALL - Martine a Chris Langleyovci pôsobili navonok ako šťastný manželský pár. Úspešný biznismen zahŕňal svoju o 24 rokov mladšiu polovičku pozornosťou a honosnými darmi. Pod povrchom bolo ale všetko inak; manželia spolu počas 16 rokov spoločného života ani raz nespali!

Martine (52) sa neustále snažila v partnerovi prebudiť vášeň. "Chris a ja sme spali v jednej posteli, ale naše manželstvo bolo stále nenaplnené," povedala. "Vymýšľal si kopec výhovoriek, len aby sa vyhol fyzickému kontaktu. Raz bolo príliš teplo, potom zas príliš zima. Minule mi povedal, že dávajú niečo dôležité v televízii, a že to musí vidieť."

Zúfalá žena začala preto muža podozrievať, že má milenku, ten ale tvrdí, že ju nikdy nepodviedol. Martine vyskúšala všetko; od tých najrôznejších techník zvádzania, cez erotickú spodnú bielizeň až po masáže. Nič ale nezabralo.

V dlhotrvajúcich manželstvách nie je zriedkavý sex ničím výnimočným, to by však v prípade Langleyovcov muselo najprv k nejakému fyzickému spojeniu dojsť. Angličanka preto len ticho závidela svojim kamarátkam, ktoré sa naopak sťažovali, že ich "partnerom sa stále máli".

Párik sa po dlhých rokoch rozvádza a paradoxne to bol práve Chris, kto sa rozhodol manželstvo ukončiť. Martine žije v súčasnosti s novým priateľom a tentokrát jej už nič, resp. nikto nebráni v tom, aby si život užívala po všetkých stránkach.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu