Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Robbie Williams sexoval ako dedo: Teraz si pichá testosterón!

Robbie Williams Zobraziť galériu (8)
Robbie Williams (Zdroj: SITA)

LONDÝN – Chytil druhý dych! Aj keď Robbie Williams (37) na prvý pohľad do starého železa ešte zďaleka nepatrí, za dverami spálne bol totálne na odpis. Všetko však vyriešili injekcie s mužským pohlavným hormónom. Teraz je z neho opäť divoch – výkonnejší než kedykoľvek predtým!

Znovuzrodený vďaka testosterónu! Aj tak by sa dala opísať cesta britského speváka, na konci ktorej užíva niečo celkom iné, ako pôvodne zamýšľal. Od lekárov si totiž chcel nechať naordinovať rastový hormón – látku obľúbenú u zbohatlíkov v strednom veku bojujúcich so zubom času. Po krvných testoch v americkom Los Angeles, však Robbie na svoje prekvapenie zistil, že mu chýba jediné – dostatok testosterónu!

„Aby som ten dlhý príbeh skrátil, chcel som rastový hormón. To je to, na čom starí maníci fičia v LA a vďaka čomu vyzerajú na 40 namiesto 60,“rozhovoril sa britský spevák v magazíne Esquire. Okrem pozitívnych účinkov na pamäť, vlasy, pleť a celkové zdravie vraj zvážil aj nebezpečenstvo rakoviny. Napriek všetkým rizikám si však šiel za svojím. A potom prišiel šok v podobe verdiktu jedného z lekárov: „Nepotrebujete rastový hormón. Máte testosterón storočného starca!“

Od tohto okamihu sa Robbiemu obrátil život o 180 stupňov. Testosterónové injekcie si pichá dvakrát do týždňa už dva roky a ako sám tvrdí, nikdy sa necítil lepšie. A na takúto zmenu sa zaručene nesťažuje ani jeho krásna polovička Ayda Field, s ktorom už takmer rok tvorí manželský pár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu