Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Najtučnejšie dievča? Má iba 6 rokov a takmer 100 kíl!

Suman váži 5-násobok normálnej hmotnosti Zobraziť galériu (4)
Suman váži 5-násobok normálnej hmotnosti

LONDÝN/BRATRISLAVA - Meria 104 centimetrov a váži neuveriteľných 91 kíl! Indka Suman Khatunová je jedným z najtučnejších detí na svete, jej hmotnosť predstavuje 5-násobok zdravej váhy. Dokonca je 2-krát ťažšia ako speváčka Kylie Minogue.

Suman zje dva obrovské taniere ryže, dve misky smaženej ryby, dve smažené vajcia a pár omeliet, a to je len obed. Predchádzali mu dvoje raňajky zložené zo sušienok, banánov, ryže a vajec .

Matka Beli Bibi (32) nevie presne, koľko dcéra skonzumuje, pretože hneď po obede sa vydá za susedmi a pýta ďalšie jedlo. Je neustále hladná a ak ho nedostane, plače.

Pri narodení Suman vážila približne 3,9 kila, ale jej chuť do jedla rástla od okamihu, kedy začala piť mlieko.

Otec Jalal (38) zarobí 11,5 eura týždenne ako poľnohospodár, ale väčinu utratí na dcérinu pažravosť, pričom zvyšok rodiny zostane častokrát hladný.

Za týždeň Suman "sprace" 14 kíl ryže, 8 kíl zemiakov, 8 kíl rýb a asi 180 banánov, nepočítajúc jej obľúbené sladkosti a krémové torty.

Dievča nemá žiadny pohyb, od chôdze je po minúte vyčerpané a spotené sa zrúti na zem. Celé dni presedí pred televízorom alebo pozoruje staršiu sestru, ako sa hrá s kamarátmi.

Beli Bibi sa snažila dcérinu chuť do jedla kontrolovať, ale keď jej odmietla dať jedlo, rozplakala sa, hodila o zem a začala jesť blato. Na to sa matka nedokázala pozerať a vždy sa nechala obmäkčiť.

Rodinný lekár, Subodh Bandyopadhyay (35), sa venuje liečbe Suman od narodenia. "Váži päťkrát viac ako  normálne šesťročné dieťa. Nastal čas, aby rodičia brali situáciu vážne. Ak bude takto jesť naďalej, mohla by zomrieť na zástavu srdca vo veľmi blízkej budúcnosti. Je to znepokojujúce," uviedol.

Zdá sa však, že rodičia nemajú ani predstavu, ako dieťa ustrážiť. "Neurobili sme nič zlé. Sme bezradní," tvrdí matka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu