Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mladík je tak tučný, že mu nenašli srdce!

Alan váži 216 kíl
Alan váži 216 kíl

LONDÝN/BRATISLAVA - Brit Alan Belmont (24) bol šokovaný, keď mu lekári nemohli nájsť pulz napriek tomu, že použili stetoskop a dokonca aj ultrazvuk pre tehotné ženy. Prístroje v nemocnici neboli dostatočne silné, aby prenikli cez hrubú vrstvu tuku, ktorá obrastá jeho 216-kilové telo!

Lekár nakoniec objavil slabý pulz pod pažou, ale táto skúsenosť Belmonta natoľko vystrašila, že sa rozhodol schudnúť z jeho ohromujúcej veľkosti XXXXL na 90 kíl, čo predstavuje vyše polovicu jeho hmotnosti.

"Nedávno som šiel do nemocnice a povedali mi, že sa im nepodarilo nájsť moje srdce. Pomyslel som si: "Som chodiaca mŕtvola". Keď nastúpim do auta, nemôžem si zapnúť bezpečnostný pás, takže by som bol rád fit. Chcem byť znovu normálny človek," opisuje muž svoje strasti.

Belmont je v súčasnosti nezamestnaný a mesačne dostáva príspevok 267 libier (305 eur) na živobytie pre zdravotne postihnutých. Tvrdí, že ako dieťa trpel astmou, čo prispelo k tučnote.

Mladík pripúšťa, že sa z neho v posledných rokoch stál samotár a teraz začal s pravidelným cvičením v snahe schudnúť. Je odhodlaný dosiahnuť takú váhu, aby opäť mohol hrať rugby. Podporu získal aj u svojho priateľa zo školy, fitness inštruktora, ktorý mu pomáha aj správne sa stravovať.

"Stále sa musím vracať k tváram lekárov, keď mi nemohli nájsť pulz a už nikdy nechcem, aby sa to zopakovalo," dodáva odhodlaný muž.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu