Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Šialená jazda traktora: Na parkovisku demoloval autá aj budovu

Traktor rámoval, čo mu prišlo do cesty. Zobraziť galériu (8)
Traktor rámoval, čo mu prišlo do cesty.

RICHMOND HILL/BRATISLAVA – Tak tomuto sa hovorí spúšť. Na parkovisku pred supermarketom vo východokanadskom Richmond Hille traktor rámoval všetko, čo mu prišlo do cesty. Nezľakol sa ani policajných áut, ktoré sa mu snažili skrížiť cestu. Až pouličná lampa zabránila stroju v šialenej jazde.

Zákazníkov supermarketu, ktorí vyšli z obchodu, čakalo nemilé prekvapenie. Neovládateľný traktor krúžil po parkovisku a nie a nie sa zastaviť. Čo bolo však ešte horšie, vo vozidle nesedel žiadny šofér, ktorý by „amokovú“ jazdu mohol ukončiť. Odniesla si to stena supermarketu, stromček a dve zaparkované autá. Tie stroj rozniesol po ceste radlicou.

Na pomoc prišli aj policajti, nikto z nich sa však neodvážil vyliezť z policajných áut, aby zabránil ďalšiemu pustošeniu. K traktoru napokon pribehol zrejme samotný vodič, ktorý sa doň pokúsil nasadnúť. V tom momente však narazilo do verejného osvetlenia a svoju šialenú demolačnú akciu tak ukončilo. Majiteľ traktora si takto zrejme zapamätá, že kľúč treba pred odchodom vytiahnuť zo zapaľovania.

Traktor demolátor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu