Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tučného muža nebudú operovať, kým nepriberie!

Darin McCloud
Darin McCloud

LONDÝN/BRATISLAVA - Keď chce schudnúť, musí pribrať! Znie to nelogicky, ale pravdepodobne nič iné neostáva Britovi Darinovi McCloudovi (49), ktorého odmietli operovať, pokiaľ nebude vážiť aspoň 133 kíl.

Diabetikovi z Portsmouthu v grófstve Hampshire, ktorý v súčasnosti váži čosi cez 120 kilogramov, odmietli v miestnom zdravotníckom zariadení urobiť by-pass žalúdka, keďže kvôli váhe nespĺňa podmienky. Tie sú nastavené tak, aby boli čo najviac finančne rentabilné. Keďže jednou z nich je aj dosiahnutie istej hmotnosti, má muž smolu.

Darin je odhodlaný pribrať, aby mu dali šancu podrobiť sa tejto potenciálne riskantnej operácii. Denne zje 3/4 chleba, štyri balíčky chipsov a kopec slaniny.

Kvôli cukrovke nemôže schudnúť pomocou obyčajnej diéty a práve to je dôvod, prečo chce ísť pod nôž. "Pomôže mi to prestať byť závislý od pichania inzulínu a tak isto aj s inými problémami," uviedol. Obáva sa, že ak by by-pass nepodstúpil, stal by sa do budúcnosti len záťažou pre svoju rodinu. Tento spôsob riešenia situácie však rozhodne jeho stavu tiež neprospieva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu