Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Vypapaný "drobec": Trojročný chlapec váži 60 kíl!

Veríte, že má iba tri roky? Zobraziť galériu (2)
Veríte, že má iba tri roky?

LONDÝN/BRATISLAVA - Keď sa Lu Hao narodil, vážil len 2,6 kila. Odvtedy však začal rýchlo priberať a dnes má trojročné čínske batoľa 60 kíl. Rodičia musia kvôli diéte dohliadať na to, čo zje. Je to však veľmi obtiažne, ak chlapca nenakŕmia, začne plakať.

"Jeho apetít je tak dobrý, že zje 3 veľké misky ryže, dokonca väčšie ako ja a jeho matka," povedal Haov otec Lu Yuncheng.

Bez ohľadu na to, ako tvrdo ho rodina obmedzuje a núti ho viac sa hýbať, za minulý rok sa mu podarilo pribrať 10 kíl. Jeho matka ho už nevládze zdvihnúť na ruky.

"V našich rodinách nebola žiadna taká obria osoba," povedal otec. Hao neznáša prechádzky a každý deň ho matka vozí do škôlky na motocykli.

Hao má veľa hračiek, ale jeho obľúbeným je Superman, pretože: "Superman môže lietať a poraziť zloduchov!" Keď ho spýtali, či by chcel lietať ako Superman, Hao sa zachichotal a odpovedal: "Nie, som príliš tučný."

Aby Haoa dotlačili k nejakému športu, vo dvore nainštalovali basketbalový kôš a berú ho zaplávať si do miestnej rieky. Výsledkom však je väčší hlad a vyššia váha. "Zobrali sme ho do troch nemocníc, v jednej sa vyjadrili, že má nádor v hlave, zatiaľ čo ostatné dve povedali, že to nie je nádor v hlave. Lekári hovorili, že jeho hormóny sú na normálnej úrovni. Je ťažké zistiť, prečo by mohol byť tak veľký," vysvetlil otec.

Rodiča sa obávajú o jeho zdravie, ak bude takto ďalej rásť, mohlo by mu zlyhať srdce. Taktiež sa boja, že ho budú pre jeho váhu šikanovať. Zostáva im jediná nádej, že predsa len jedného dňa schudne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu