Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Rozparádená žena nakopla manažéra do rozkroku!

Muža po zásahu čaká operácia Zobraziť galériu (4)
Muža po zásahu čaká operácia

LONDÝN/BRATISLAVA - Toto by zabolelo každého! Priemyselná kamera sa stala svedkom, ako hoteloví zamestnanci zadržali ženu, ktorá nevedela uviesť, u koho bola na návšteve. Tej nebolo ich správanie po chuti a manažéra kopla rovno do rozkroku.

"Bol som na treťom poschodí a začul som jej hrubosť k personálu. Zišiel som dole a hovoril s ňou, udrela ma do hrude, hoci to kamera nezachytila. Bežala ku mne, udierala ma a bila. Kopala kolegov. To ma vydesilo. Nielenže na mňa fyzicky a verbálne útočila, ale aj ostatní ľudia, ktorí prišli do hotela, boli cieľom," uviedol Phill Burke (41).

Nakoniec sa mu podarilo rozzúrenú Gemmu Ryanovú (23) zvaliť na zem a držať ju až do príchodu polície. Ženatý otec dvoch detí podstúpil CT vyšetrenie a čaká na operáciu rozkroku po incidente.

Ryanovej zakázali zdržiavať sa v blízkosti alebo komunikovať s pánom Burkeom a takisto jej zakázali používať vulgárne slová či správanie na verejnosti. Okrem toho si vyslúžila 150 hodín verejoprospešných prác a zákaz vstupu do dvoch hotelov v Manchestri.

Minulý mesiac sa totiž pokúsila votrieť do druhého hotela, kde teraz Burke pracuje. Keď jej odmietli vstup, vulgárne vynadala zamestnancom a musela ju odviesť polícia..



Kopla ho do rozkroku
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu