Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Opätky a podväzky, takto vás privíta inštruktorka windsurfingu!

Sexy inštruktorka Alexis
Sexy inštruktorka Alexis

HAWAI - Tomu sa hovorí štýl! Ako by sa vám páčilo, keby vás na lekcii windsurfingu privítala kráska na vysokých podpätkoch? Určite by ste nepovedali nie...

Dvadsaťdvaročná Alexis Kay Lee sa narodila na Taiwane, odmalička však žije v Spojených štátoch. Pracovný kalendár tejto sexice, ktorá sa živí ako modelka a príležitostná herečka, je plný dlhé mesiace dopredu.

Nedávno nakrútila tutoriál, ktorý má priaznivcom vodného športu ukázať, ako správne windsurfovať. Urobila to však štýlom sebe vlastným; na surfovaciu dosku sa postavila vo vysokých podpätkoch, obtiahnutej blúzke, pančuškách, podväzkoch a čiernej minisukni.

Šarmantným spôsobom sa snaží užívateľom ukázať, ako sa má z vody dvíhať stožiar s plachtou. To sa jej aj podarilo, udržať rovnováhu na doske už ale nie. Sexica po krátkej chvíli padá do mora, ťažkú hlavu si z toho však nerobí. "Práve som vám ukázala, ako sa to robiť nemá. No nič, vyskúšam to ešte raz," povedala s úsmevom Alexis.

Na záver sa hádam patrí dodať, že ak sa naozaj chcete naučiť windsurfovať, bude lepšie, keď vyhľadáte skutočného odborníka.



Inštruktorka windsurfingu


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu